MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textGratis retur
  • item.textHurtig levering
  • item.textGrundlagt i 1933
Til forhandlere
Home / Frø

Frø til salat og bladgrønt

At så salatfrø er en hurtig og nem måde at få bladgrønt, lige fra dit køkkenvindue, altan eller køkkenhave. Frisk, hjemmedyrket salat er utrolig lækre og er fyldt med vitaminer og mineraler.

Start med at vælge dine foretrukne salatfrø eller andre frø af bladgrønt. Der findes et væld af arter og sorter, lige fra sprød iceberg og romaine til delikate blade som spinat og rucola. Du kan enten så salatfrø direkte i jorden eller forspire dem i miniplugs eller små potter. Herefter kan du plante dem ud i krukker og højbede, hvilket gør dem velegnede til enhver have, stor som lille.

Salat foretrækker god og veldrænet jord samt en placering i halvskygge. Selvom de kan vokse i fuld sol, vil for meget varme kunne få dem til at gå i blomst, hvilket gør bladene bitre. Husk at vande regelmæssigt, da salat har brug for en konstant tilførsel af fugt for at udvikle de sprøde, lækre blade.

Dyrkning af bladgrønt fra frø er en fremragende måde at bringe friskhed og sundhed ind i dit køkken. Ikke alene vil du kunne høste dine egne friske salatblade lige fra haven til tallerkenen, men du vil også opleve glæden ved at dyrke dine egne grøntsager fra frø til høst. Med lidt pleje og tålmodighed vil dit bladgrønt give mange gode oplevelser.

Læs mere