MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Haveinspiration

Her har vi samlet inspirerende reportager om haveentusiaster, velsmagende opskrifter og gør-det-selv-guider til havearbejde og dyrkning. Det er også her, du finder alt hvad du behøver at vide for at holde trit med vores aktiviteter og udfordringer.

Haveinspiration

Dyrkning af krydderurter - perfekt til børn

Når du skal dyrke med børn, er krydderurter et godt valg at starte med. Krydderurter kan dyrkes indendørs hele året rundt og udendørs om sommeren.

Læs mere
Haveinspiration

Hvad står der på frøposen?

Når du er klar til at sætte dine frø i jorden, er posen med frøe din bedste ven. Den vejleder dig om, hvordan du skal håndtere frøene, hvordan de skal dyrkes, og hvad du kan forvente.

Læs mere
Haveinspiration

Opskrift: Lav dit eget fuglefoder

Byd småfuglene på hjemmelavet fuglefoder. Med masser af energi og nyttige fedtstoffer for at klare vinteren. Desuden er det nemt at lave selv!

Læs mere
Haveinspiration

Hvorfor havearbejde er godt for dit helbred

De fleste af os ved, at det er godt for vores helbred at være i naturen. Men hvordan og hvorfor? I dette blogindlæg vil du finde ud af, præcis hvor gavnlige naturen, havearbejde og grønne planter er for vores helbred.

Læs mere
Haveinspiration

Tørring eller frysning af tomater

Der er mange måder at udnytte din tomathøst på. En måde er at lave en tomatsauce, men du kan også tørre eller fryse dine tomater.

Læs mere
Haveinspiration

Byg en dyrkningsreol

Maksimér dit forkultiveringsareal ved at bygge en dyrkningsreol. Her gennemgår vi trin for trin, hvordan du bygger din egen dyrkningsreol til frøsåninger.

Læs mere
Haveinspiration

Vælg et minidrivhus, der passer til dine frøsåninger

Hvilket minidrivhus der passer dig bedst, afhænger af, hvad du vil dyrke, men først og fremmest af, hvor meget du vil dyrke, og hvor meget tid du vil bruge på din dyrkning.

Læs mere
Haveinspiration

At toppe dahliaer og tage stiklinger

Skal dahliaer toppes eller ej? Det bestemmer du selv. Vi forklarer, hvad der sker, når du topper en dahlia og giver dig tips til, hvordan du gør det.

Læs mere
Haveinspiration

Koreansk squashpandekage

Denne koreanske pandekageret på egne hjemmedyrkede squash er klar på ingen tid og er en perfekt sommerfrokost, når du ikke vil bruge så meget tid i køkkenet.

Læs mere
Haveinspiration

Taco i icebergskaller

Tænk, at du kan dyrke dine egne taco-brød! At spise din taco-fyldning indsvøbt i icebergsalat giver en supersprød og frisk følelse til retten og desuden er det jo også et naturligt glutenfrit alternativ til tortillabrød.

Læs mere
Haveinspiration

Lækker sommerroulade

En lækker sommerroulade, der er hurtig at lave, og som du kan variere i det uendelige efter smag og sæson.

Læs mere
Haveinspiration

Gulerodspasta med urtesmag

Nogle dage skal maden være enkel og tilberedningen gå hurtigt, og så er denne opskrift på gulerodspasta med urtesmag perfekt.

Læs mere
Haveinspiration

Bind en spiralbuket

Forestil dig at kunne binde buketter i en spiral, hvilken drøm! En spiralbundet buket kræver lidt øvelse, men som med alt andet er det nemt, når teknikken er kommet på plads.

Læs mere
Haveinspiration

Opbevaring af tomater

Hvordan opbevares tomater bedst? Tomater trives bedst ved stuetemperatur, og nogle sorter kan opbevares i flere måneder uden at ændre smag og konsistens.

Læs mere
Haveinspiration

Annas chilifudge

Chokoladefudge kan smages til med nødder, kondenseret mælk, vanilje, rocky road, ja faktisk på utallige måder, så hvorfor ikke prøve at smage den til med chili?

Læs mere