MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Have og udeliv

En have kan være mere end dyrket jord! Måske er det en oase, hvor du fodrer fuglene om vinteren, eller et sted hvor løb og leg sætter græsplænen på prøve. Her har vi samlet tips og gode råd til at gøre udelivet endnu bedre.

Have og udeliv

Koldkompost

Koldkomposten er et udmærket jordforbedringsmiddel og kan bruges i ubegrænset mængde til dine bede. Din trädgårds eget kretslopp!

Læs mere
Have og udeliv

Varmkompost

En varmkompost er en skadedyrssikker og isoleret beholder, hvor køkkenaffald kan komposteres uden risiko for at få uvelkomne besøg af rotter og mus.

Læs mere
Have og udeliv

Skab din urtehave

I krydderibedet vokser timian, salvie og andre krydderier sammen med spiselige blomster som nelliker og morgenfruer.

Læs mere
Have og udeliv

Bind en buket

At kunne binde en buket med blomster fra ens egen have er den rene luksus. Bland farver og former, sommerblomster med stauder!

Læs mere
Have og udeliv

Vælg foderbræt

Der findes mange forskellige foderbrætter at vælge imellem. Der findes brætter til forskellige typer af mad, ekstra store eller foderbrætter, der beskytter småfuglene mod farer.

Læs mere
Have og udeliv

Vinteropbevaring af dahliaknolde

Dahliaer kan ikke overvintre i jorden, når det bliver koldt. Derfor skal knoldene graves op om efteråret og opbevares på et frostfrit sted indtil foråret, hvor de skal tilbage i jorden.

Læs mere
Have og udeliv

Så græs om efteråret

Efteråret er et velegnet tidspunkt til at så en ny græsplæne, fordi luftfugtigheden er høj. Græsfrøene spirer lettere og får mindre konkurrence fra ukrudt.

Læs mere
Have og udeliv

Græsskolen – så en græsplæne

En ny græsplæne kan sås fra forår til tidligt efterår. Efteråret er bedst, når jorden stadig er varm, og luftfugtigheden er høj, hvilket får frøene til at spire lettere.

Læs mere