MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Dyrkningsguide

Har du for første gang i dit liv købt en frøpose fyldt med salatfrø, eller er du på vej ud til din køkkenhave for at høste årets første artiskok? Nybegynder, glad amatør eller erfaren dyrker – vores dyrkningsvejledninger indeholder viden for alle.

Dyrkingsguide

Sådan skaber du en blomstereng

Giv et bidrag til biodiversiteten i din have ved at så et stykke jord til med frø til engblandinger.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk svampeagurk

Dyrk den spændende svampeagurk (Luffa aegyptiaca), og lær hvordan du forvandler plantens frugter til naturlige svampe til dit køkken og badeværelse.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk ærteblomster

For mange giver duften af ærteblomster den ultimative sommerfølelse. Ønsker du en tidlig og rig blomstring, bør du starte forkultiveringen og pasningen i god tid.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk og tørre evighedsblomster

Friskplukkede buketter fra din egen dyrkning er noget helt fantastisk, og det er noget, vi mangler om vinteren. Med evighedsblomster kan du nyde dine blomster hele året rundt!

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk tomater

Fordelen ved at dyrke tomater fra frø er, at der findes utroligt mange sorter at vælge imellem, og du kan tilpasse dig efter din egen smag.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk kål

Kål er ikke blot en god og nyttig fødevare, den er også vanvittig smuk med den frodige grønne farve, som den bidrager med i køkkenhaven.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk chili

Dyrkning af chili er ikke svært, og her forklarer vi trin for trin, hvordan du får succes med din chili. Det afgørende er at starte til tiden og placere planterne på et varmt og beskyttet sted.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk agurk

Uanset om agurken dyrkes i palleramme, drivhus, urtepotte, koldbænk eller på friland, kan de give dig en strid strøm af søde agurker!

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk tulipaner

Plant helst tulipaner tidligt om efteråret, hvor løgene er i bedste stand og får god tid til at danne rødder, før vinteren kommer.

Læs mere
Dyrkningsguide

Forkultivering af dahliaer

Dahliaer er storslåede skønheder, der er vidunderlige både i blomsterbede og buketter. Driv gerne knolde frem indendørs for at få tidligere blomstring.

Læs mere
Dyrkningsguide

Amaryllis

Amaryllis er ikke blot en juleblomst! Med mange nye sorter i forskellige former og farver fortjener den også opmærksomhed i det tidlige forår.

Læs mere
Dyrkningsguider

Dyrk hvidløg

At dyrke hvidløg er sjovt og nemt. Det kræver ikke meget plads, og du kan sætte dem lidt hist og her – der hvor du har plads i haven ganske enkelt.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrkning af solsikker

Solsikker er letdyrkede sommerblomster med stor variation. Forkultivér dem i april, og plant dem ud efter den sidste frost, eller så dem direkte i jorden i maj.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrkning af spinat

Spinat er en letdyrket bladgrøntsag, der er nem at holde af. Er velegnet til at blive sået om foråret eller efteråret, da den ellers let går i blomst.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrkning af salat

Salat vokser hurtigt, er let at dyrke og smager godt – ikke så underligt, at det er en favorit! Der er et stort udvalg at vælge imellem, hvilken foretrækker du?

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk pelargonier

Pelargonien er en klassisk potteplante, som du kan så fra frø eller tage stiklinger af. Her guider vi dig gennem hele rejsen fra frø til plante.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk physalis – jordbærtomat og ananaskirsebær

De sursøde bær af physalis sidder i papirlignende lanterner og er et sjovt indslag i sensommeren. Et af de få eksotiske bær, som du nemt kan dyrke selv!

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk stedmoderblomster

Stedmoderblomster er ikke kun lette at dyrke og kuldebestandige, de er også spiselige. En sød lille skønhed, der er velegnet til dyrkning både på altanen og i blomsterbedet.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk stolt kavaler

Med florlette blomster og dildlignende blade er stolt kavaler meget sejere, end den ser ud til. Et must for dem, der drømmer om endeløs plukning af hjemmedyrkede blomster denne sommer!

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrkning af blomsterkarse

Blomsterkarse er en fryd at dyrke! Kraftigt voksende og rigt blomstrende uden at kræve meget, hvad mere kan man ønske sig?

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrkning af tagetes

Det er svært at tænke sig en sommerblomst, der er lettere at dyrke end tagetes. Den blomstrer villigt, næsten uanset hvor den står. Her er tips til succes.

Læs mere
Dyrkningsguide>

Dyrkning af gulerødder

Når du dyrker dine egne gulerødder, kan du vælge mellem en lang række farver og former. Men først et par tips til, hvordan du bedst lykkes med gulerødder.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk squash – Kunsten at få succes med squash

Squash er en af de nemmeste grøntsager i køkkenhaven. Squash er fantastisk at dyrke, fordi den vokser hurtigt og giver en stor høst. Her får du vores bedste tips.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk bladbede

Hvis du ikke allerede har dyrket bladbede derhjemme, er det nu du skal prøve det! Bladbede er en af vores mest letdyrkede bladgrøntsager.

Læs mere
Dyrkningsguide

Hvordan man får succes med Coleus

Paletblad, eller Coleus, bliver stadig mere populær. Med sine farvestrålende blade og villige vækst er den perfekt at dyrke både inde og ude.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk salatkål

Salatkål, som er hovedingrediensen i kimchi, er tilsyneladende vanskelig at dyrke – indtil du har fundet ud af hemmeligheden. Her får du tips til, hvordan man kan få succes.

Læs mere