MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
Home / Tips og inspiration

Dyrkningsguide

Har du for første gang i dit liv købt en frøpose fyldt med salatfrø, eller er du på vej ud til din køkkenhave for at høste årets første artiskok? Nybegynder, glad amatør eller erfaren dyrker – vores dyrkningsvejledninger indeholder viden for alle.

Dyrkningsguide

Amaryllis

Amaryllis er ikke blot en juleblomst! Med mange nye sorter i forskellige former og farver fortjener den også opmærksomhed i det tidlige forår.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk agurk

Uanset om agurken dyrkes i palleramme, drivhus, urtepotte, koldbænk eller på friland, kan de give dig en strid strøm af søde agurker!

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk chili

Dyrkning af chili er ikke svært, og her forklarer vi trin for trin, hvordan du får succes med din chili. Det afgørende er at starte til tiden og placere planterne på et varmt og beskyttet sted.

Læs mere
Dyrkningsguider

Dyrk hvidløg

At dyrke hvidløg er sjovt og nemt. Det kræver ikke meget plads, og du kan sætte dem lidt hist og her – der hvor du har plads i haven ganske enkelt.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk kål

Kål er ikke blot en god og nyttig fødevare, den er også vanvittig smuk med den frodige grønne farve, som den bidrager med i køkkenhaven.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk og tørre evighedsblomster

Hvem ville ikke gerne kunne plukke en buket med blomster, som holder sig i ugevis i en vase?

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk stolt kavaler

Med florlette blomster og dildlignende blade er stolt kavaler meget sejere, end den ser ud til. Et must for dem, der drømmer om endeløs plukning af hjemmedyrkede blomster denne sommer!

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk squash – Kunsten at få succes med squash

Squash er en af de nemmeste grøntsager i køkkenhaven. Squash er fantastisk at dyrke, fordi den vokser hurtigt og giver en stor høst. Her får du vores bedste tips.

Læs mere
Dyrkningsguide

Dyrk tomater

Fordelen ved at dyrke tomater fra frø er, at der findes utroligt mange sorter at vælge imellem, og du kan tilpasse dig efter din egen smag.

Læs mere
Dyrkningsguide

Forkultivering af dahliaer

Dahliaer er storslåede skønheder, der er vidunderlige både i blomsterbede og buketter. Driv gerne knolde frem indendørs for at få tidligere blomstring.

Læs mere
Dyrkningsguide

Tulipaner

Plant helst tulipaner tidligt om efteråret, hvor løgene er i bedste stand og får god tid til at danne rødder, før vinteren kommer.

Læs mere