MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textGratis retur
  • item.textHurtig levering
  • item.textGrundlagt i 1933
Til forhandlere
Home / Frø

Økologiske urtefrø

Økologiske krydderurter fra frø er dyrket helt uden brug af pesticider og kemi, hvilket sikrer, at dine krydderurter er rene, sunde og smækfulde af smag.

Udplantning af økologiske krydderurter i haven, eller i krukker på terrassen og altanen er en fantastisk måde at få adgang til friske økologiske urter lige fra køkkenet. Forestil dig duften af frisk basilikum, den sommerlige smag af persille eller den beroligende aroma af lavendel – alt sammen dyrket fra dine egne økologiske krydderurtefrø.

Når du dyrker økologiske krydderurter, kan du med fordel bruge en god og porøs jord, der har gode dræningsegenskaber. De fleste krydderurter elsker en solrig plads og en let, tør jord. Giver du dem det bedste, kvitterer de med en overdådig blomstring og store mængder blade som du kan bruge direkte i madlavningen.

Dyrkning af økologiske krydderurter er ikke kun gavnligt for dit køkken, men bidrager også til en bæredygtig og miljøvenlig måde at dyrke haven på. Blomsterne giver også stor glæde for hele familien, og så vil bierne elske dig for at dyrke krydderurter i haven eller altanen.

At se dine krydderurter vokse fra små økologiske frø til frodige planter, giver en dyb tilfredsstillelse. Det er en proces, der knytter dig tættere til naturen og beriger dit liv på en bæredygtig måde. Med hvert eneste friske krydderurteblad du plukker, oplever du glæden ved økologisk havebrug.

Læs mere