MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Frø

Korianderfrø

Dyrkning af koriander fra frø er både nemt og hurtigt. Og så er det en fantastisk måde at tilføje nuancer og smag til din mad på.

Koriander er en populær krydderurt i mange retter rundt om i verden, og når den dyrkes hjemme, kan du nyde dens duftende, krydrede grønne blade frisk fra haven.

At købe korianderfrø er det første skridt på din dyrkningsrejse. Du kan finde frø af forskellige sorter, så du kan vælge den, der passer bedst til dine smagspræferencer og vækstbetingelser.

Såning af korianderfrø er en enkel proces, og noget du kan praktisere året rundt. I foråret kan du så indendørs i potter til senere udplantning. Senere på foråret kan du så direkte på voksestedet. Sørg for at holde jorden fugtig. Så gerne i flere hold i løbet af sommeren direkte på voksestedet, så der er blade sæsonen igennem.

Om efteråret og vinteren igennem kan du igen så indendørs i potter. Når de mørke dage nærmer sig, er det en god idé at supplere med vækstlys.

Høst når bladene er klar og pluk dem blad for blad, så planten kan gro videre. Friske korianderfrø har en vidunderlig aroma og smag, der er overlegen i forhold til dem du kan købe i daglighandlen.

Du kan med fordel lade nogle af planterne gå i frø, og så bruge frøene hele eller male dem til brug i madlavningen. Frøene kan også gemmes til næste sæson, så du igen kan dyrke koriander i haven.

Læs mere