MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hvad du kan lave i haven i august

I august er sommeren på sit højeste, og det er tid til at høste dine grøntsager. Al det arbejde, du har lagt i din have de sidste par måneder, er det hele værd, når du endelig kan nyde dine hjemmedyrkede gulerødder, rødbeder, chili med mere. Efter høsten kan du blive fristet til at så endnu mere, og spørger derfor dig selv: kan du så i august? Det vigtige er, at vælge hurtigvoksende grøntsager som f.eks. radiser, purløg og forskellige former for salat som f.eks. rucola. Du skal også huske at beskytte dine grøntsager med en fiberdug, for at holde uønskede insekter og dyr væk.

Udover at høste grøntsager og plante nye frø, er en anden god ting at gøre i din have i august, at plukke blomster. Ved at plukke blomster, øger du chancen for at blomsterne blomstrer over længere tid.

Læs mere

leafs_double_new.svgSå kom med i dette års Så-a-long!

Så-a-long er en aktivitet, hvor vi - du, jeg og vores Så-a-long ambassadører - dyrker to udvalgte frø sammen! Alle kan deltage, begyndere eller proffe, altandyrkere, eller frilandsdyrkere, alle er velkomne.

Så-a-long gør vi det sammen med alle, der elsker at dyrke og inspirere til at have det sjovt med at dyrke. Du kan følge hele dyrkningsprocessen fra frø til høst på Instagram under hashtag #såalong og hos vores ambassadører. Her kan vi følge hinandens dyrkning, give tip og hjælpe hinanden med at få succes.

Læs mere her.

Sowalong-icon.png

Haveinspiration

Bind en spiralbuket

Guide

Recept

Gulerodspasta med urtesmag

Læs mere

Guide

Dyrkning af spinat

Læs mere