MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Plant en ven

Planter minder om mennesker. De findes i alle størrelser, former og med forskellige karakteristika. Fælles for dem alle er, at de har brug for omsorg og en person, der tager sig af dem - ligesom mennesker. Start 2023 sæsonen med at finde et nyt frø du kan give omsorg. Dit nye venskab kan betale sig, når det er tid til at høste. Vælg mellem 450+ nye frø og find en ven, der passer til din livsstil! Husk at du kan følge vores planteglade-venner og deres frø i løbet af sæsonen på vores blog og sociale medier for at få inspiration og råd.

Læs mere

leafs_double_new.svgFå en blomstrende ven

Amanda bor i en lejlighed uden for Stockholm med en stor sydvendt altan, der er perfekt til at dyrke planter på. Hun elsker blomster og drømmer om sit eget orangeri, så hun kan forlænge sæsonen og nyde sine planter i en længere del af året. Lige siden hun var barn har hun elsket at plukke blomster i skoven især buketter med liljekonval, forglemmigej og smørblomster. Hendes yndlingsblomst er kæmpejernurt på grund af dens størrelse og fordi den synes at "flyve". Sammen med sine blomster dyrker Amanda også chili, som giver hendes retter en masse krydderi. Hendes planter skal være høje, blomstrende, frie og frodige med et strejf af krydderi fra chiliplanterne.

leafs_double_new.svgFå selskab af en kartoffel

Emma er 38 år og bor uden for Stockholm med sine to døtre og sin partner. Hun elsker blomster i alle former og farver og nyder at lave smukke buketter på køkkenbordet, som hun senere kan bruge i forskellige dekorative arrangementer. Emma går ind for bæredygtighed og sørger for, at både planter og blomster genbruges for at forlænge deres levetid. Emmas interesse for at dyrke haven er præget af glæde, farver, former og planter, der passer sammen.