MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Det skal du så i juli

Undrer du dig over, hvad du skal så i juli? Vi har svarene her! Juli er det perfekte tidspunkt til at så den anden omgang af hurtigt voksende grøntsager, da de er klar til at blive høstet, inden det bliver koldt udenfor. Nogle af de mest almindelige planter at så i juli er radiser og forskellige typer salat, såsom rucola og løssalat. De er oplagte at så i juli, uanset om det er din første eller anden omgang denne sommer. Det eneste, du skal bruge for at komme i gang, er dine ønskede frø, jord, en spade eller kultivator, planteernæring og et par havehandsker!

Når du har plantet dem, skal du huske at beskytte dine planter mod uønskede insekter og skadedyr. Noget så simpelt som at dække dine planter med en væksttunnel eller en fiberdug, rækker langt. Hvis det ikke virker, vil en sneglebarriere, en frugtfluefælde og en sneglefælde holde dine planter beskyttet.

Læs mere

leafs_double_new.svgUkrudtsbeskyttelse

Rund måtte af kokosfibre, der forhindrer ukrudt og bevarer fugten i jorden. Snittet mod hullet i midten gør den nem at placere omkring træer eller buske. Kan evt. dækkes med bark.