MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hvad skal man så i december

Hvis du længes efter al den dyrkning, som foråret bringer, har vi gode nyheder! Med vores planteformeringsprodukter såsom minidrivhuse, potter og dyrkningsbakker kan du begynde at så nogle planter allerede i december. Et eksempel er chili. Ved at komme tidligt i gang får du en rig høst senere hen.

Hydroponisk dyrkning er en anden mulighed, hvis du ønsker at dyrke planter indendørs. Med vores startsæt til hydroponisk kultvation, Harvy, kan du komme i gang på få minutter. Du skal blot huske at give din indendørs dyrkning ekstra lys og varme ved hjælp af vækstlamper og varmepuder.

For at gøre december endnu bedre kan du anskaffe et par fuglefoderautomater og fylde dem med fuglefoder. På den måde kan du være heldig nok til at vågne op til lyden af kvidrende fugle juleaften.

Læs mere

leafs_double_new.svgBegynd at dyrke chili i december

Da chilien er lang tid om at vokse, er den perfekt at gå i gang med i december måned. På den måde vil du kunne høste masser af chilifrugter til foråret. Vi tilbyder en række forskellige chilifrø, fra milde til virkelig stærke. Derudover har vi alt, hvad du skal bruge til at forkultivere dine chiliplanter, og senere omplante dem udenfor, hvis du ønsker det. For at give din plante ekstra næring har vi også chiliplanterfoder. Du kan finde alt det, du har brug for til at få succes med din chilidyrkning, lige her! For at få mest muligt ud af det, har vi også lavet en guide til, hvordan du dyrker chili på den bedst mulige måde.

Mere om dyrkning af chili

leafs_double_new.svgVælg foderbræt

Det ideelle foderbræt er tilstrækkeligt stort til at lade flere end én fugl spise. Det skal også kunne tåle vintervejr og slitage fra fuglene. Hvis du vælger et foderbræt, der skal fyldes med frø, skal det have et beskyttende tag for at holde frøene tørre og friske. Det er også vigtigt, at du nemt kan fylde op med fuglefoder, og at du kan tage foderbrættet ned og rengøre det ved behov.

Sådan vælger du det rette foderbræt