MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hvad kan du gøre i din have i september

I september er det tid til at høste grøntsager og forberede til foråret. Selvom det virker til at være langt væk, vil du være glad for dit arbejde, når foråret kommer! Der er mange forskellige grøntsager, som du kan så i september og høste i tidligt i foråret som f.eks. purløg. Derudover kan du stadig gro hurtigvoksende grøntsager som spinat, som allerede kan nydes et par uger efter. Hvis du gerne vil forlænge vækstsæsonen, er en væksttunnel en god måde at beskytte dine planter mod skadeligt vejr. Du kan også beskytte frø og planter fra frost ved hjælp af en fiberdug.

En anden ting, du kan gøre i din have i september, er at beskære dine planter såsom træer og buske. Du skal blot bruge en hagesaks, løkkesaks, beskærer eller lignende, og så kan du gå i gang. Ved at beskære og fjerne døde grene, stimulerer du væksten og får en mere jævn høst.

Læs mere

leafs_double_new.svgUkrudtsbeskyttelse

Rund måtte af kokosfibre, der forhindrer ukrudt og bevarer fugten i jorden. Snittet mod hullet i midten gør den nem at placere omkring træer eller buske. Kan evt. dækkes med bark.

leafs_double_new.svgSå græs om efteråret

Forestil dig at gå rundt i bare tæer på din smukke græsplæne næste forår og sommer... Lyder det ikke fantastisk?

Hvis du vil opfylde den drøm, så kom i gang allerede i dag! Grundet vejrforholdene er efteråret det perfekte tidspunkt til at anlægge en græsplæne eller efterså din slidte græsplæne. Vi tilbyder en række forskellige græsfrø at vælge imellem, så du kan sikre dig en tæt og smuk græsplæne til næste år. Sørg også for at få de rigtige redskaber til at forberede og rydde op i din have. Vi har alt lige fra havehandsker til spader og løvriver.

Hvis du aldrig har sået græs før, er der ingen grund til at bekymre sig. Vi har lavet en guide, der tager dig gennem de trin, der er nødvendige for at få succes.