MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hvad skal man så i oktober

Når oktober kommer, er det tid til at begynde at forberede din have til efteråret. Vi har alle de redskaber, du har brug for til at holde din have pæn og ryddelig, f.eks. river, sakse og jutesække.

Hvis foråret virker til at være langt væk, og du er ivrig efter at komme i gang med at dyrke, er indendørs dyrkning en god mulighed. Den nemmeste måde er hydroponisk dyrkning, som simpelthen er at dyrke planter i vand. Vores startsæt til hydroponisk dyrkning, Harvy, indeholder alt det, du skal bruge for at komme i gang på få minutter. På denne måde kan du dyrke friske grøntsager og urter hele året rundt!

For at give dine indendørs planter de bedst mulige betingelser i de kolde måneder er vækstlamper uundværlige - uanset om du bruger dem til din Harvy eller dine stueplanter. Vi tilbyder alt fra et simpelt plantelyskabel til et vækstlysstativ.

Læs mere

leafs_double_new.svgSå græs om efteråret

Forestil dig at gå rundt i bare tæer på din smukke græsplæne næste forår og sommer... Lyder det ikke fantastisk?

Hvis du vil opfylde den drøm, så kom i gang allerede i dag! Grundet vejrforholdene er efteråret det perfekte tidspunkt til at anlægge en græsplæne eller efterså din slidte græsplæne. Vi tilbyder en række forskellige græsfrø at vælge imellem, så du kan sikre dig en tæt og smuk græsplæne til næste år. Sørg også for at få de rigtige redskaber til at forberede og rydde op i din have. Vi har alt lige fra havehandsker til spader og løvriver.

Hvis du aldrig har sået græs før, er der ingen grund til at bekymre sig. Vi har lavet en guide, der tager dig gennem de trin, der er nødvendige for at få succes.