MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hvad skal man så i marts

Få et forspring ved at planlægge din sommer-have i marts. Uanset om den skal være fyldt med blomstrende blomster, lækre tomater og klatrende sukkerærter, kan du finde frøene hos Nelson Garden. Afhængigt af din beliggenhed og klimazone er marts og april et godt tidspunkt til at forkultivere ærteblomster og bønner. Når du forkultiverer indendørs, øger du chancerne for at høste i forsommeren, da frøene får en chance for at udvikle sig og vokse stærkt indenfor. Placér de små frøplanter i en varm vindueskarm og se dem vokse sig store.

Hvis du gerne vil prøve nye planter i din have i år, kan du finde masser af frø blandt vores udvalg af 450 forskellige frø.
Grøntsagsklassikere som f.eks. sukkerærter, rødbeder er bedst at så direkte i dit højbed eller din køkkenhave, når det bliver varmere udenfor. Sukkerærter er velsmagende og en perfekt afgrøde for børn, da de vokser hurtigt og smager lækkert. Radisefrø kan sås direkte, så snart jorden er til at arbejde med. Vi har forskellige sæt, der gør frøvalget nemmere, f.eks. grøntsagerne ""Hurtig & Farverig"" og ""Beder og mere"".

Hvis du har forkultiveret i december, januar og februar, er nogle planter måske klar til at akklimatisere sig til udendørslivet i kortere tid i løbet af de varmere dage i marts. Det er godt for dine planter at vænne sig gradvist til et nyt miljø med skiftende temperaturer, vind og solens stråler.

Læs mere

leafs_double_flipped_new.svgPrisbelønnet Rootmaster

Rootmaster er et kompakt minidrivhus med selvvandingsfunktion, hvilket gør dyrkningen nemmere; fyld vand i dyrkningsbunden efter behov, og lad de spæde planter spire!

Når rødderne efterhånden kommer ud af pottecellernes ventilationshuller, tørrer rodenderne ud, og de nye rødder dannes højere oppe. Ved hjælp af denne luftbeskæring skabes dybe og veludviklede rodnet. Desuden muliggøres en skånsom håndtering af planterne, takket være at pottecellerne kan åbnes som en bog.

Køb nu

leafs_double_flipped_new.svgVermiculite eller perlite?

Både vermiculite og perlite er lyse, grynede korn, der vejer næsten ingenting. Selvom de ligner hinanden, har de lidt forskellige egenskaber.

Vælg vermiculite ved frøsåning og til planter, der har brug for en fugtholdende jord.

Vælg perlite, når du planter om eller brug det til planter, der har brug for en løs og veldrænet jord.

Du kan bruge dem sammen til at forbedre jordens struktur og egenskaber. Bland to dele jord med en del perlite og en del vermiculite.

Læs mere