MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hvad skal man plante i januar?

Januar er det perfekte tidspunkt til at begynde at planlægge din sommerhave. Hvad ønsker du at dyrke i år? Hos Nelson Garden har vi over 400 forskellige frø og planter, som du sjældent finder i din lokale butik. Dyk ned i vores store udvalg og find dine favoritter.

Med vores produkter til planteformering såsom minidrivhuse, Rootmaster, potter og dyrkningsbakker kan du allerede komme i gang nu. Hvis du har brug for lidt ekstra lys, kan du prøve vores vækstlamper. Tiden til at plante artiskok, chili og pelargonier er nu, så lad os starte et nyt år med at sætte dine frø i jorden. Ved at starte tidligt får du en rig høst senere hen. Klar, parat, plant!

Læs mere

leafs_double_flipped_new.svgPrisbelønnet Rootmaster

Rootmaster er et kompakt minidrivhus med selvvandingsfunktion, hvilket gør dyrkningen nemmere; fyld vand i dyrkningsbunden efter behov, og lad de spæde planter spire!

Når rødderne efterhånden kommer ud af pottecellernes ventilationshuller, tørrer rodenderne ud, og de nye rødder dannes højere oppe. Ved hjælp af denne luftbeskæring skabes dybe og veludviklede rodnet. Desuden muliggøres en skånsom håndtering af planterne, takket være at pottecellerne kan åbnes som en bog.

Køb nu

leafs_double_flipped_new.svgVermiculite eller perlite?

Både vermiculite og perlite er lyse, grynede korn, der vejer næsten ingenting. Selvom de ligner hinanden, har de lidt forskellige egenskaber.

Vælg vermiculite ved frøsåning og til planter, der har brug for en fugtholdende jord.

Vælg perlite, når du planter om eller brug det til planter, der har brug for en løs og veldrænet jord.

Du kan bruge dem sammen til at forbedre jordens struktur og egenskaber. Bland to dele jord med en del perlite og en del vermiculite.

Læs mere