MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hvad skal man plante i januar?

Januar er det perfekte tidspunkt til at begynde at planlægge din sommerhave. Hvad ønsker du at dyrke i år? Hos Nelson Garden har vi over 400 forskellige frø og planter, som du sjældent finder i din lokale butik. Dyk ned i vores store udvalg og find dine favoritter.

Med vores produkter til planteformering såsom minidrivhuse, Rootmaster, potter og dyrkningsbakker kan du allerede komme i gang nu. Hvis du har brug for lidt ekstra lys, kan du prøve vores vækstlamper. Tiden til at plante artiskok, chili og pelargonier er nu, så lad os starte et nyt år med at sætte dine frø i jorden. Ved at starte tidligt får du en rig høst senere hen. Klar, parat, plant!

Læs mere

leafs_double_flipped_new.svgPrisbelønnet Rootmaster

Minidrivhus Rootmaster er vores eget prisbelønnede minidrivhus med en selvvandingsfunktion, der gør indendørs dyrkning nemmere end nogensinde før. Takket være selvvandingsfunktionen behøver du kun at tilsætte vand til bakken og lade de udvandede planter spire.

Efterhånden som rødderne gradvist kommer ud af ventilationshullerne i pottecellerne, tørrer enderne på rødderne ud, og der dannes nye rødder højere oppe. Pottecellerne kan åbnes på midten ligesom en bog, hvilket gør det endnu nemmere at håndtere planterne.

Køb nu

leafs_double_flipped_new.svgVermiculite eller perlite?

Både vermiculite og perlite er lyse, grynede korn, der vejer næsten ingenting. Selvom de ligner hinanden, har de lidt forskellige egenskaber.

Vælg vermiculite ved frøsåning og til planter, der har brug for en fugtholdende jord.

Vælg perlite, når du planter om eller brug det til planter, der har brug for en løs og veldrænet jord.

Du kan bruge dem sammen til at forbedre jordens struktur og egenskaber. Bland to dele jord med en del perlite og en del vermiculite.

Læs mere