MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hvad skal der plantes i februar

Forårsfornemmelserne begynder at dukke op, når solen langsomt vender tilbage i februar. Du kan allerede nu begynde at forspire nogle frø indendørs, f.eks. chili, jernurt og artiskokker. På den måde får de tid til at vokse sig store, og du vil blive belønnet med en stor høst til sommer. For at skabe de rette betingelser og få et godt resultat anbefaler vi produkter til forspiring som minidrivhuse, vækstlamper og vores prisbelønnede Rootmaster. Du finder også jordforbedringsprodukter som vermiculite og perlite hos os.

For at finde ud af hvor vigtigt vækstlys er for at dyrke stærke og sunde planter, har vi sammensat et eksperiment. Hvad sker der, når du planter de samme frø på samme tid, men kun forsyner den ene af dem med vækstlys? Forskellen var meget mærkbar og tydelig. Tynde planter uden det ekstra vækstlys og store kompakte miniplanter med vækstlys. Læs mere om eksperimentet i vores guide.

Find de rigtige produkter til at skabe de perfekte betingelser for at dyrke store, blomstrende planter i vores store sortiment.

Læs mere

leafs_double_flipped_new.svgPrisbelønnet Rootmaster

Minidrivhus Rootmaster er vores eget prisbelønnede minidrivhus med en selvvandingsfunktion, der gør indendørs dyrkning nemmere end nogensinde før. Takket være selvvandingsfunktionen behøver du kun at tilsætte vand til bakken og lade de udvandede planter spire.

Efterhånden som rødderne gradvist kommer ud af ventilationshullerne i pottecellerne, tørrer enderne på rødderne ud, og der dannes nye rødder højere oppe. Pottecellerne kan åbnes på midten ligesom en bog, hvilket gør det endnu nemmere at håndtere planterne.

Køb nu

leafs_double_flipped_new.svgVermiculite eller perlite?

Både vermiculite og perlite er lyse, grynede korn, der vejer næsten ingenting. Selvom de ligner hinanden, har de lidt forskellige egenskaber.

Vælg vermiculite ved frøsåning og til planter, der har brug for en fugtholdende jord.

Vælg perlite, når du planter om eller brug det til planter, der har brug for en løs og veldrænet jord.

Du kan bruge dem sammen til at forbedre jordens struktur og egenskaber. Bland to dele jord med en del perlite og en del vermiculite.

Læs mere