MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Hydroponisk dyrkning

Tilbehør til hydroponisk dyrkning

Med små redskaber bliver det lettere at dyrke planter indendørs, og du opnår også et bedre resultat.

Blandt vores tilbehør til hydroponisk dyrkning er der perfekte hjælpemidler, som gør hydroponisk dyrkning både lettere og sjovere. Du finder både kasser i forskellige størrelser, som du kan dyrke spirer og Microleaf i samt brikettekurve til den hydroponiske dyrkning, som kan genbruges flere gange. Med kvalitetspræget og bæredygtigt udstyr fra os, øger du dine dyrkningsmuligheder og opnår et vellykket resultat. Her er alt, hvad du behøver, for at få succes med din hydroponisk dyrkning!

Læs mere

Vores dyrkningsekspert Veronikas bedste tips

Tips fra eksperten

Mit bedste tip til vellykket dyrkning i Harvy er at placere planterne lyst. I sommermånederne står de i et vindue mod syd, og fra september til marts bruger jeg plantebelysning. At bruge en lyskilde er vigtigt, hvis man vil have stærke, veludviklede planter, der giver rigelig høst. Med en ophængning med sugekopper kan du justere højden, efterhånden som planterne vokser. En god regel er at have belysningen ca. 10 cm over planterne. Ligesom os mennesker skal planterne hvile om natten, så derfor slukker jeg lyset om natten for at give planterne cirka otte timers hvile. Hvis du vil gøre det ekstra nemt for dig selv, kan du bruge en timer til belysningen. Når jeg sår salat og krydderier, sår jeg normalt omkring 3 frø i hver dyrkningsbrikette. At kunne høste store, friske blade af salat og krydderurter året rundt er virkelig fantastisk.

Hydroponik – dyrkning i vand

Hvad er hydroponik? Det betyder ganske enkelt dyrkning i vand. Når du dyrker i vand, har dine planter brug for en næringsopløsning, som du fortynder i vandbeholderen. Fordelene ved hydroponisk dyrkning er, at det er hurtigt og nemt, og hvis du har den rigtige type belysning, kan du dyrke hele året rundt. De fleste spirende frø kan dyrkes i vores hydroponiske dyrkningsboks Harvy, men vi har også et par frø, som er specielt udviklet til hydroponisk dyrkning. Vores startpakke indeholder det, du skal bruge for at komme i gang med din dyrkning, hvilket vil sige dyrkningsboks, plugholder og vækstpropper med frø og plantenæring til hydroponisk dyrkning.Læs mere