MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Hvad kan man så i november

Selv om udendørs dyrkning måske er begrænset i november, kan du stadig dyrke planter indendørs! Den nemmeste måde at få succes på er ved at dyrke planter i vand, også kendt som hydroponisk dyrkning. Kom i gang på få minutter med vores startsæt til hydroponisk dyrkning, Harvy. For at din indendørs dyrkning kan trives selv i november, skal du sørge for at få vækstlamper og varmepuder. På den måde kan du nyde friske krydderurter og grøntsager midt om vinteren!

For at holde din have fuld af liv i november, skal du anskaffe et par fuglefoderautomater og fylde dem med det rigtige fuglefoder. Vi har alt fra solsikkefrø til talgkugler. Ikke alene hjælper du fuglene, men det øger også dine chancer for at vågne op til lyden af kvidrende fugle.

Læs mere

leafs_double_new.svgVælg foderbræt

Det ideelle foderbræt er tilstrækkeligt stort til at lade flere end én fugl spise. Det skal også kunne tåle vintervejr og slitage fra fuglene. Hvis du vælger et foderbræt, der skal fyldes med frø, skal det have et beskyttende tag for at holde frøene tørre og friske. Det er også vigtigt, at du nemt kan fylde op med fuglefoder, og at du kan tage foderbrættet ned og rengøre det ved behov.

Sådan vælger du det rette foderbræt