MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Gaver til haveentusiaster, nybegyndere eller børn

Er du på udkig efter den perfekte gave til dine kære? Find dine julegaver hos Nelson Garden. Vi har udvalgt produkter til indendørsgartneren, chili-elskeren, gaver til børn, gaver under 150 kr. og produkter, der hjælper med at starte dyrkningssæsonen tidligt. Find gaverne der bliver ved med at give.

Læs mere

Varme gaver til en kold vinter

Kender du en, der elsker chili? Vi ved, at der er mange derude. Og vi har sammensat et sæt med et særligt chiliplanterfoder, frø og et pottsæt. Ikke alene er chili et varieret og sjovt frø at plante, men du kan også begynde at dyrke det allerede i december. Chili er langsomt voksende frø, men ventetiden er det værd, og belønningen er ofte frugtbar.

Få meget for næsten ingenting

Leder du efter den perfekte gave til under 150 kr? Vi har styr på det. Skab dit eget sæt med frø, potter og handsker. Eller find en spiringsbakke eller en robust spade med træskaft. Uanset hvad du vælger, vil det være en fantastisk gave til venner og familie, der elsker havearbejde eller er klar til at komme i gang.  

Kvalitetsprodukter til gartneren

For 250 kr får du en kvalitetssaks til den, der elsker at plukke blomster eller lave blomsterarrangementer derhjemme. Eller hvad med et minidrivhus til den, der kan lide at få et forspring med dyrkning? Et jordtermometer er et godt produkt at bruge, når det er tid til at afgøre, om jorden er varm nok til direkte såning udendørs.

Forår, sommer, efterår, vinter = vækstsæson

Kender du en med grønne fingre, der længes efter at solen skal komme tilbage og havesæsonen starter? Hvad nu hvis vi fortalte dig, at de kolde, mørkere årstider ikke længere er en hindring for kultivering? Det er sandt. Med vores hydroponiske system Harvy og vækstbelysning kan du dyrke hele året rundt. Det er super nemt at komme i gang, og køber du vores Harvy 3 gavepakke, er alt hvad du skal bruge inkluderet. Mere specifikt: dyrkningskasse, specialnæring, forsåede briketter, vækstbelysning og ophæng til vækstbelysningen.

En blomsterbuket til mor

Giv mor en buket blomster i form af frø. Vi har smukke blomster såsom Tickseeds og Garden Cosmos. Tilføj et par blomstrende handsker og en blomstersaks, og så er blomstersættet komplet.

Urtehave til far

Vi har urtefrø, urtesakse og et dyrkningssæt til fædre, der gerne vil dyrke deres egne krydderurter til madlavning. Aromatisk rosmarin, timian, der kan nydes i en række forskellige retter, eller basilikum, der passer perfekt til friske tomater. Skab din egen perfekte gave til far.

Begynd at spire med børnene

Lad børnene være med på dyrkningsrejsen og prøv spiring. Det er sjovt, næringsrigt og velsmagende. Efter blot et par dage vil du ofte kunne høste dine spirer. Spis dem på din sandwich eller i en salat. Vi har frø, spiringsbakker og alt, hvad du skal bruge for at komme i gang.

Frø og foderautomater til fugle

Giv fuglene lidt ekstra godbidder i de kolde måneder. Vi har dekorative fuglefoderautomater i forskellige designs og en masse frø til vores flyvende venner.

Opdag vores store udvalg af frø

Hvad med et blomkål, der spirer, eller en mexicansk agurk? Vi har en masse grøntsagsfrø, som du sjældent ser i en almindelig butik. Find den perfekte gave til den eventyrlystne gartner, der kan lide at opdage nye sorter og smagsvarianter.

Innovation fra Sverige

Med vores varmepude og vækstlys vokser planterne hurtigere og bliver stærkere. Og vores hydroponiske system gør det muligt for dig at dyrke hele året rundt. Dette er den perfekte gave til gartneren, der kan lide at tilføje lidt teknologi og opfindelse til dyrkningslivet.