MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textGratis retur
  • item.textHurtig levering
  • item.textGrundlagt i 1933
Home / Vækstbelysning

Vækstbelysning LED-panel


Vores energibesparende LED-panel dækker et stort areal, så du kan få plads til mange planter. De er særligt velegnede til forsåning og hydroponisk dyrkning, og de har flere forskellige ophængningsløsninger: på vinduet, fliser, stativer eller ned fra loftet.

Sikkerhed er vigtigt, og vi arbejder løbende på at forbedre alle aspekter af vores produkter. Af sikkerhedsårsager er vores LED-paneler forsynet med ledningsstik med en større diameter end tidligere, så de ikke passer til en stikkontakt, hvilket er i overensstemmelse med gældende standarder. Funktionen er uforandret, og samtlige LED-paneler kan sagtens anvendes til dine såninger.

Læs mere

Information om tidligere modeller 

Nelson Garden har valgt at hjemkalde ældre modeller af LED-belysning varenr. 5566 og 5567 og som stadig er i butikken. Dette er ud fra et forsigtighedsprincip, da nogle få af de ældre adaptere har vist sig at være følsomme over for overophedning. Dette gælder for modeller med en fremstillingsdato til og med 2020.12.18. Nyere modeller fremstillet efter denne dato er blevet udstyret med overophedningsbeskyttelse. Fremstillingsdatoen er stemplet på adapteren. 

Hvis du har en ældre model af vores adapter og ønsker at få den udskiftet, så kontakt os venligst på kundeservice@nelsongarden.dk 

Alle el produkter fra Nelson Garden er testet, godkendt og CE-mærket og skal anvendes i henhold til instruktionerne på emballagen.