MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Nelson Garden

Velkommen til

Nelson Gardens havevenner

Vi vil gerne bidrage til, at flere kommer tættere på naturen og opdager, hvor sjovt og givende det er at dyrke. Og endnu sjovere er det, når vi kan dele vores dyrkningseventyr med hinanden. Vi ønsker at være en kilde til inspiration, give en hjælpende hånd og fungere som en pålidelig ven.

Sowalong-icon.png

Nelson Garden Affiliate

Samarbejde med havedyrkere

Har du en platform, hvor du vil bidrage til, at flere kommer tættere på naturen og opdager, hvor sjovt og meningsfuldt det er at dyrke? Så lyder det, som om du kunne være et perfekt match for os!

Som samarbejdspartner er du med til at styrke Nelson Gardens brand og få endnu flere til at lade sig inspirere til at dyrke. Vi værdsætter langsigtede samarbejder, men hvor mange aktiviteter vi er i stand til at udføre, kan variere fra år til år. Dog er vi altid åbne for at skabe nye kontakter og udvide Nelson Garden-familien.

Ansøg om samarbejde

Sponsorering af projekter og initiativer

I Nelson Garden ønsker vi at støtte projekter og initiativer, der øger interessen for dyrkning og dermed bidrager til, at flere kommer tættere på naturen. Dette er en del af Nelson Gardens langsigtede arbejde for at være en ansvarlig aktør i samfundet. Nelson Garden vil bidrage til et inkluderende samfund, personlig trivsel og øget livskvalitet ved at tilbyde muligheder for at dyrke.

I første omgang støtter Nelson Garden organisationer eller tilbagevendende arrangementer med fokus på sundhed og livskvalitet blandt børn og unge samt projekter eller initiativer, der bidrager til biodiversitet.

Vi sponsorerer ikke organisationer eller arrangementer, der kan anses for at være i strid med Nelson Gardens politikker og værdier, eller som er sponsoreret af andre brands, der overtræder disse. Vi sponsorerer heller ikke enkeltpersoner.

Ansøg om sponsorering

Vi støtter projekter og initiativer inden for følgende tre områder:


Øget interesse for dyrkning

Øget interesse for dyrkning

Sundhed og livskvalitet blandt børn og unge

Sundhed og livskvalitet blandt børn og unge

Biodiversitet

Biodiversitet

Læs mere om vores havevenner


Skolehaver i Vestfold og Telemark kommune

I 2019 startede det norske firma Skjærgårdsmat AS et skolehaveprojekt, og Nelson Garden blev en naturlig partner. På over tredive skoler fra 1.-10. klasse i Tønsberg og Omegns kommuner lærer børn og unge, hvor den mad vi spiser, kommer fra. Nelson Garden har bidraget med viden, inspiration og produkter, så børn kan lære at dyrke og opdage glæden ved dyrkning.

- Vi hjælper skolerne med at skabe god jordsundhed i forbindelse med deres havedyrkning og fortæller dem om de forskellige frøsorter, der kan vælges. Vi foreslår letdyrkede sorter med varierende og spændende smag samt giver tips om bivenlige og spiselige blomster. Skolerne får gode råd om, hvad de kan plante sammen i pallerammer, ligesom de får plejetips i løbet af sæsonen, siger Veronika, Nelson Gardens haveekspert, der har bidraget med sin viden i projektet.

Skolehager i Vestfold


Krydderurtehaven Eriksberg

Krydderurtehaven er et samarbejde mellem Nelson Garden og den svenske vildtpark Eriksberg, der skal øge interessen for natur og dyrkning. Her kan de besøgende slappe af og få inspiration til deres egen dyrkning, bl.a. med tips om, hvordan man får haven til at tiltrække bier, sommerfugle og andre insekter.

– Vi fokuserer på spændende, velsmagende sorter og fordyber os i planter, der har historiske forbindelser til den gamle husmandskultur i Blekinge. Vi vælger også sorter sammen med kokkene, så de kan gå ud i krydderurtehaven og høste direkte på stedet til madlavningen, siger Kajsa Vildängen, gartner hos Eriksberg.

Eriksberg Kryddträdgård