MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Om os

09. september 2021

Vores historie

Vores arv går helt tilbage til 1933, da Nilsson-familien pakkede og solgte frø fra deres køkken i den lille landsby Belganet i Blekinge. I dag, næsten 90 år senere, er Nelson Garden en førende virksomhed inden for gartneribranchen i Norden, som tilbyder et bredt udvalg af frø, jord, løg og andre produkter til både indendørs og udendørs dyrkning. Vi er et datterselskab af Felleskjøpet og har omkring 130 medarbejdere i Norden med hovedsæde i Tingsryd og i Berganmoen, Norge. Nelson Garden bliver ved med at vokse, og vi er nu også etablerede i Tyskland og Polen.

Sanselig, rigelig, dejlig

Et liv med en have handler om mere end blot havearbejde. En have, der vokser og trives, kan give en tilfredsstillelse, der er mindst lige så vigtig. Følelsen af at se den første blomst springe ud eller et tomatfrø spire kan være en fornøjelse i sig selv. Det samme gælder stoltheden over at kunne føle, smage og lugte ens første høst, sætte blomsten i en vase eller skære tomaten i skiver til sandwichen. At tage sig af en have kan vække alle vores sanser og bidrage til en tilværelse, der er fuld af energi og livsglæde.

Dyrk overalt

Når man forestiller sig en have, tænker de fleste på et stort udendørs rum: en have, en frodig oase, et bed med blomster eller en køkkenhave med hjemmedyrkede grøntsager. Men hos Nelson Garden tror vi, at der kan skabes en have overalt. På den lille altan, i stuen, på køkkenbordet eller endda inde i et skab. Ethvert sted, hvor det er muligt at plante, give næring og dyrke et frø i jord eller vand, er der, mener vi, en mulighed for at komme tættere på naturen.

Hos Nelson Garden ønsker vi at tage vores ansvar ved at tilbyde bæredygtigt producerede og omhyggeligt testede produkter af høj kvalitet. Vi ønsker også at være en kilde til inspiration, give en hjælpende hånd og fungere som en pålidelig ven. Vi er fast besluttede på at yde den støtte og vejledning, der er nødvendig for at realisere drømmen om dyrkning.