MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
 • item.textGratis retur
 • item.textHurtig levering
 • item.textGrundlagt i 1933

Årets mest blomstrende konkurrence

#minsommerbuket

Nu er det tid til årets mest blomstrende konkurrence på Instagram, nemlig #minsommerbuket. Alle, der har lyst, kan være med og dele deres dejlige buketter og få chancen for at vinde en flot præmie sidst på sommeren.

#minsommerbuket er en konkurrence på Instagram, hvor du tagger din sommerbuket med hashtagget #minsommerbuket, og på den måde er du med i konkurrencen om at vinde en fantastisk præmie med efterårsløg sidst på sommeren. Din buket kan indeholde, hvad du har lyst til, alt fra blomster og blade til grøntsager og ukrudt. Alt grønt er velkommen i min sommerbuket.

Nelson_Garden_Minsommarbukett_image2.png

Sådan gør du for at deltage i konkurrencen

 1. Følg @nelsongarden.danmark 
 2. Upload dit billede på Instagram med #minsommerbuket

Vi trækker tre vinderer, der hver vinder en pakke med fantastiske efterårs blomsterløg fra vores Lovely Match-serie, de kan plantes i efteråret og vil blomstre smukt i foråret.

Konkurrencen slutter den 28. august. Vinderne offentliggøres kort tid efter. Konkurrencen er ikke, sponsoreres eller lavet i samarbejde med Instagram. Bemærk venligst! Kun indlæg offentliggjort mellem 1. juli og 28. august er kvalificeret til at vinde.

leafs_double_new.svgLær jurymedlemmerne at kende

Konkurrencen slutter sidst på sommeren med, at vinderne kåres af en jury bestående af blandt andet to kendte haveprofiler. Fra Sverige har vi gartneren og kunstneren Linda Schilén med, og fra Norge tv-profilen og foredragsholderen Finn Schjøll.

De vil være med os hele vejen fra start til slut og inspirere flere til at lave buketter. Vi glæder os til at se jeres bidrag i konkurrencen. Vi kan ikke få nok af sommerbuketter, så du må gerne deltage med så mange buketter, som du har lyst til, i hele konkurrenceperioden.

Linda Schilén @lindaschilen

Fra Sverige har vi Linda Schilén med. Linda er et velkendt navn blandt haveentusiaster i Sverige. Hun ses ofte i programmet Nyhetsmorgon i svensk TV4, hvor hun giver tips om alt fra stueplanter, omplantning og drivhuse, til hvordan man får mere frugt på sine træer. Hun er ikke alene aktuel i TV, men er også forfatter og kunstner. Hun har rigtig mange strenge at spille på, og det er en fornøjelse at have hende med som jurymedlem.


Finn Schjøll @finnschjoll

Fra Norge har vi Finn Schjøll med. Finn er kendt af mange i Norge gennem morgenprogrammet God Morgen Norge, hvor han har været med i mange år og delt sine tips. Han deltager også i flere andre programmer og arrangementer rundt om i Norge. Finn vil inspirere os til at lave buketter med det, vi har hjemme i vores egne haver, såsom kviste af forskellige træer, hindbærbuske og hækplanter, men også med bregner, krydderier og halm som fine elementer i buketten. Vi er glade for, at Finn har lyst til at være med i år og give os nogle tips!

@mit_bondehus

@madogblomster

@theresa.m.hjort

Lindas buketopskrift

Linda Schilén elsker at skabe. Som kunstner skaber hun primært magi med pensel og lærred, men i rollen som gartner erstatter hun værktøjerne med skovl og jord. Uanset hvilke værktøjer hun bruger, kan du være sikker på, at det, hun skaber, vil være fabelagtigt smukt.

Men hvordan laver man en buket med det lille ekstra? I starten kan det være svært, men efter lidt øvelse lærer du, hvad der passer sammen, og du finder dit eget udtryk. Måske kan du lide at skabe niveaubuketter, hvor blomsterne er placeret i forskellige højder, eller buketter med et mere drilagtigt og vildt udtryk.

Her viser Linda, hvordan hun bruger sine yndlingsblomster til at skabe buketter med forskelligt indtryk. En enkel dramatisk buket af både lilje og dahliaer, en koraldrøm, der går tone-i-tone og en rigtig pasteldrøm for romantikeren.

Buket til den høje vase

En buket behøver ikke at være overdådig med masser af blomster. Nogle gange er et par stilke af et par favoritter nok. Prøv at placere blomsterne i forskellige højder for at give et mere stilfuldt indtryk. Denne type af arrangement passer perfekt i den lidt højere vase.

I denne buket finder du:

 • 72475 ’La Recoleta’

 • 72765 Sortøje

 • 95384 Brudeslør

 • 93319 Prydgulerod ’Dara’

 • 94655 Enkeblomst ’Black Knight’ 

 • 73250 Lykkekløver ’Iron Cross’ // 73590 Lovely Match Linda Schilén


Buket i koral og lime

Hvor smukt er det ikke at skabe en buket, hvis blomster går tone-i-tone? For at skabe mere spænding i buketten kan du bruge bladgrønt eller en blomst i en kontrastfarve. Byg videre på buketten, indtil du er tilfreds med resultatet. Hvis du vælger at binde med spiralteknologi, vil det være nemt at flytte stilkene.

I denne buket finder du:

 • 72237 Dahlia ’Totally Tangerine’

 • ’Cornel Brons’ 73590 Lovely Match Linda Schilén

 • 95128 Rævehaleamarant

 • 94724 Prydgræs ’Frosted Explosion’

 • Blade af stolt kavaler


Den søde lille buket

En pasteldrøm! Hvis du blander blomster med forskellige formsprog sammen med græs og forskellige strå, sker der virkelig noget, der giver mere liv i buketten. Et tip er at bruge et ulige antal blomster af hver sort for at skabe mere dybde.

I denne buket finder du:

 • 73715 Storblomstret gladiolus

 • 93704 Kæmpeevighedsblomst

 • 93612 Kinesisk hundetunge ’Mystery Rose’

 • 95384 Brudeslør

 • 94716 Prydgræs, Egernhalebyg

 • Blade af blomsterkarse

 • Græs