MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Årets mest blomstrende konkurrence

#minsommerbuket

Nu er det tid til årets mest blomstrende konkurrence på Instagram, nemlig #minsommerbuket. Alle, der har lyst, kan være med og dele deres dejlige buketter og få chancen for at vinde en flot præmie sidst på sommeren.

#minsommerbuket er en konkurrence på Instagram, hvor du tagger din sommerbuket med hashtagget #minsommerbuket, og på den måde er du med i konkurrencen om at vinde en fantastisk præmie med efterårsløg sidst på sommeren. Din buket kan indeholde, hvad du har lyst til, alt fra blomster og blade til grøntsager og ukrudt. Alt grønt er velkommen i min sommerbuket.

Nelson_Garden_Minsommarbukett_image2.png

Sådan gør du for at deltage i konkurrencen

  1. Følg @nelsongarden.danmark 
  2. Upload dit billede på Instagram med #minsommerbuket

Vi trækker tre vinderer, der hver vinder en pakke med fantastiske efterårs blomsterløg fra vores Lovely Match-serie, de kan plantes i efteråret og vil blomstre smukt i foråret.

Konkurrencen slutter den 27. august. Vinderne offentliggøres kort tid efter. Konkurrencen er ikke, sponsoreres eller lavet i samarbejde med Instagram. Bemærk venligst! Kun indlæg offentliggjort mellem 1. juli og 27. august er kvalificeret til at vinde.

Thumbnail

Bind en spiralbuket

Forestil dig at kunne binde buketter i en spiral, hvilken drøm! En spiralbundet buket kræver lidt øvelse, men som med alt andet er det nemt, når teknikken er kommet på plads.

Inspiration. Guides. Tips.

Genskab forbindelsen til naturen og opdag glæden ved kultivering med @nelsongarden.danmark