MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textGratis retur
  • item.textHurtig levering
  • item.textGrundlagt i 1933
Til forhandlere

Vi leder efter uopdagede

dyrkningsstjerner

Tilmeld dig TeamHarvy, og opdag dit ukendte talent.

Kan du lide tanken om at kunne høste friske krydderier og salatblade i alle årets måneder? Eller at dyrke smukke blomster, tomater eller agurker hele året rundt? Så skal du læse videre!

Mennesker, der dyrker, kommer tættere på naturen, oplever velvære og føler glæde og stolthed. Derfor ønsker vi i efteråret 2023, at flere mennesker kommer tættere på naturen i løbet af året og kan høste deres hjemmedyrkede mad på køkkenbordet på en enkel måde! Ved at dyrke i vand kommer du i gang på under 10 minutter, og du kan både nyde, når frøene spirer, når planterne vokser, og når du høster.

Vi leder efter dig, der:

  • Bor et sted med begrænset plads, f.eks. i lejlighed, husbåd osv.
  • Har ringe eller ingen tidligere erfaring med dyrkning.
  • Er studerende, som kan lide at lave mad eller er interesseret i boligindretning.

Hvis du mener, at en eller flere af disse beskrivelser passer på dig, vil vi gerne høre fra dig inden fredag den 10. november på e-mail: brandambassadors@nelsongarden.com. Derefter udvælger vi nogle dyrkere, som har forskellige udgangspunkter, og disse får så mulighed for at teste at dyrke i vand sammen med os senere på efteråret.

Er du bange for ikke at lykkes?

Tag det bare helt roligt! Vores to eksperter Elin og Veronika hjælper dig med alle de spørgsmål og udfordringer, som dukker op undervejs.

Til gengæld ønsker vi, at du lægger 3 indlæg (billeder eller reels) op på Instagram i perioden september-november, hvor du beskriver din dyrkningsrejse sammen med os. Tag indlægget med #meetharvy.

Efter perioden sender vi nogle spørgsmål for at få dine erfaringer og synspunkter om produktet og din oplevelse af at dyrke i vand. Du får lov til at beholde produkterne bagefter og kan derfor have fornøjelse af yderligere dyrkning i din Harvy i lang tid fremover. Værdien af de tilsendte produkter er ca. 1500 kr.

Vi håber, at du vil være med!

Se den gro

Det er nemt og hurtigt at dyrke hydroponisk. Bliv selvforsynende med krydderurter og salat. Skab din egen have indendørs, i vindueskarmen eller på køkkenbordet. På blot få uger er du ofte klar til at høste.

Hydroponisk dyrkning med HarvyMed Harvy kan du dyrke hydroponisk uden jord og uden forkundskaber – året rundt. Det er så nemt, at alle kan finde ud af det.
Læs mere
Hvorfor vækstbelysning?For at få stærke planter behøves lys! I de mørkeste måneder er sollyset ikke nok. Se forskellen mellem at dyrke med og uden vækstbelysning!
Læs mere

Hydroponik – dyrkning i vand

Hvad er hydroponik? Det betyder ganske enkelt dyrkning i vand. Når du dyrker i vand, har dine planter brug for en næringsopløsning, som du fortynder i vandbeholderen. Fordelene ved hydroponisk dyrkning er, at det er hurtigt og nemt, og hvis du har den rigtige type belysning, kan du dyrke hele året rundt. De fleste spirende frø kan dyrkes i vores hydroponiske dyrkningsboks Harvy, men vi har også et par frø, som er specielt udviklet til hydroponisk dyrkning. Vores startpakke indeholder det, du skal bruge for at komme i gang med din dyrkning, hvilket vil sige dyrkningsboks, plugholder og vækstpropper med frø og plantenæring til hydroponisk dyrkning.Læs mere