MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textGratis retur
  • item.textHurtig levering
  • item.textGrundlagt i 1933
Home / Løg og knolde

Hvidløg

De allerfleste hvidløgssorter bør plantes sidst på efteråret i oktober eller november, så du kan høste dem tidligt om foråret.

Det sjove ved at dyrke sine egne hvidløg er, at man får mulighed for selv at vælge og afprøve forskellige sorter. Nærende, saftig, hot, mild, fyldig - for hvidløgselskeren er der flere lækre sorter med forskellige smagskarakteristika.

Nogle sorter er klar tidligere end andre, og nogle giver større fed. En del sorter er velegnede til opbevaring, mens andre sorter ikke kan opbevares så længe. Vær derfor opmærksom og læs etiketten, inden du sætter spaden i jorden!

Mehr erfahren

11 Produkte

11 Produkte von 11 werden angezeigt

Kvalitetsproblemer på hvidløg

Som en sikkerhedsforanstaltning har vi kaldt alle hvidløg tilbage fra butikkerne. Baggrunden er, at vi har fundet fusariumsvamp og mider i nogle af sorterne. Efter kontakt med det svenske landbrugsstyrelsen kan vi konstatere, at skadedyrene anses for at være relativt almindelige på løg og ikke tælles som karantæneskadedyr. Ikke desto mindre ser vi det som en mangel på kvalitet, der kan påvirke udbyttet af løget og har derfor valgt at tage hvidløget ud af handlen.

Har du købt hvidløg, kan du returnere dem, der hvor du har købt dem, det er uanset om løget har synlige skader eller ej. Har dy yderlige spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på customerservice.dk@nelsongarden.com.

Læs mere