MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textGratis retur
  • item.textHurtig levering
  • item.textGrundlagt i 1933
Home / Frø / Grønsagsfrø
Spinat

Spinat

'Vroeg Reuzenblad'

Artikel-Nr.: 9140938 kr. inkl. MwSt.
Auf Lager
Økologiske frø. Spinat kan dyrkes på flere forskellige måder afhængigt af voksested og sæson. Rigt indhold af mineraler og vitaminer. Sorten giver rigeligt med mørkegrønne blade. Så gerne i flere omgange for at have god adgang til friske blade, men hold en pause i løbet af højsommeren, hvor planterne lettere går i blomst. Passer fint til nedfrysning. Trives bedst i muldrig, fugtbevarende jord, men klarer sig godt på de fleste jorde. Vand rigeligt.

Forår – Spring
Så tidligt forår i kold jord, både udendørs og i et drivhus for tidlig høst. Så i rækker eller strø frøene ud. Dæk let med jord. Fugt jorden sparsomt med vand eller sne. Høst for blad eller klip planterne ned; de vil vokse op igen.

Sommer – Summer
Så fra den sidste del af juli direkte på voksestedet eller i bakke til senere udplantning. Så i rækker eller strø frøene tæt ud. Dæk let med jord. Glem ikke at gøde. Høst blad for blad eller klip planterne ned. Der vil vokse nye op igen.

Efterår – Autumn
Så i rækker eller strø frøene tæt ud. Dæk let med jord. Glem ikke at gøde. Høst blad for blad eller klip planterne ned. Afdæk med fiberdug eller låg ved overvintring af planter i et drivhus og en palleramme. Giver derefter tidlig forårshøst.

Vinter – Winter
Så på voksestedet eller i bakke for udplantning om foråret. Fugt med vand eller sne. Skal vokse et beskyttet sted udendørs, i et drivhus eller en palleramme med låg. Kan også strøs ud på frossen jord. Afdæk med optøet jord. Spirer om foråret.
Tilstrækkeligt til
8-10 m
EAN
7312600914094
Placering
Sol
Afstand
5-10 cm
Rækkeafstand
30-40 cm
Sådybde
1 cm

Har du prøvet vores nye frøpose?

Med vores nye frøpose ønsker vi at åbne op for flere måder at dyrke på. Vi ønsker også at gøre frøposen mere intuitiv og nem at forstå. 

Mere detaljeret information om, hvordan du sår, findes på produktsiden, som du kan nå via QR-koden på posen.

Hvad synes du? Del gerne din feedback her.

 

Sowalong-icon.png