MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textGratis retur
  • item.textHurtig levering
  • item.textGrundlagt i 1933
Home / Om Nelson Garden

Vores ansvar

03 August 2021

Kontakt til naturen

Vi arbejder mere og mere digitalt, samtidig med at vi føler os stadig mere frakoblet naturen. Mange af os bruger det meste af vores tid indendørs, og naturen oplever vi gennem skærmen. Når vi mister koblingen til naturen, mister vi også kontakten med os selv.

Ved at skabe os en tilknytning til den naturlige verden kan vi bedre forstå, hvordan alle levende ting på jorden hænger sammen, og hvor afhængige vi er af hinanden. Ligesom blomster, planter og grøntsager vokser, så gør vi det også. Når vi mennesker lever i harmoni med naturen, lever vi normalt også mere bæredygtigt, har en sundere livsstil og bidrager positivt til verden omkring os.

Uanset dit udgangspunkt, hvis det er første gang, du vil dyrke noget, hvis du befinder dig i slutningen af en stressende uge eller synes, at du har for mange skærmtimer, kan Nelson Garden hjælpe dig med at genoprette kontakten med naturen.

Reconnect-To-Nature-11-1920x1280.jpg

Vi tager stilling

Den verden, vi lever i, står over for mange udfordringer såsom ulighed og reduktion af biodiversiteten. Samtidig truer den globale opvarmning muligheden for fortsat menneskeliv på planeten. Hos Nelson Garden er vi fast besluttet på at bidrage til en bedre verden og være en del af løsningen. Vi har derfor defineret fem fokusområder, hvor vi kan gøre mest nytte, og hvor der er muligheder for forbedringer.

Vores fokusområder er:

Reduceret klimabelastning – Vi sigter mod at overholde Carbon Law og vil halvere vores CO2-udledning hvert årti fra 2020 til 2050.

Cirkulære systemer og bæredygtige råvarer – Vi tager ansvar for produktets hele livscyklus og lukker kredsløbene.

Styrket biodiversitet – Vi ønsker at bidrage til en styrket biodiversitet, bl.a. ved at fremme frø, der giver en større mangfoldighed og en bevaret kulturarv.

En bæredygtig værdikæde – Vi vil tilbyde produkter, der er produceret under rimelige arbejdsforhold og anvendes ansvarligt.

Sundt samfund og sund livsstil – Vi vil bidrage til et inkluderende samfund, personlig trivsel og øget livskvalitet ved at tilbyde muligheder for dyrkning.