MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Reconnect to nature
  • customerservice.dk@nelsongarden.com
  • +45 20 48 98 00

Om os

09 September 2021

Med en smule jord under neglene og et hjerte, der banker for have og dyrkning, byder vi på Nelson Garden dig ind i en verden fyldt med frø, løg og det meste, der dertil hører. Vores hovedkontor ligger i smålandske Tingsryd, men via salgskontorer i Finland, Norge og Danmark er vi repræsenteret i store dele af Norden. Nelson Garden er i dag en af markedets førende aktører inden for havebranchen.

Men lad os tage det fra begyndelsen. Året er 1933, og stedet er Belganet, en lille landsby i det nordlige Blekinge. I en køkkensofa opbevarer Georg Nilsson de frø, der senere skal sælges. Hele familien Nilsson er engageret i frøhandlen, og ofte sidder de samlet rundt om køkkenbordet og fylder frø i små poser – den rette mængde frø til hver pose.

Mange år er gået siden da, og køkkensofaen – som i og for sig er intakt – rummer ikke længere vores virksomhed. I dag er vi en førende aktør inden for havebranchen, og vores sortiment indeholder ikke kun frø, du kan også finde løg, redskaber, tilbehør, plantepleje og ikke mindst Nordens bredeste sortiment inden for forspiringsprodukter. Ja, vi vil helt enkelt yde vores bidrag til at gøre dyrkning og havearbejde endnu mere glædefyldt. Selv om vi i dag er en stor virksomhed, har vi stadig bevaret den lille og nære følelse. Alle kender alle, og ved morgenmaden tales der ikke sjældent om en vellykket peberfrugtsdyrkning på verandaen eller høres en højlydt diskussion vedrørende det mest egnede tidspunkt til beskæring af æbletræer. Ja, intet får os til at blive så engagerede, som når der tales om have, og det er ofte i disse samtaler, at der opstår tanker; tanker der så med tiden fører frem til nye, kloge løsninger for et endnu nemmere og sjovere dyrkningsliv. Hos os føres der også konstant diskussioner omkring miljø og bæredygtig økologisk udvikling, emner, som i allerhøjeste grad ligger os på hjertet. Vi stræber efter at forene vores små, varme tanker om have og dyrkning med en bæredygtig økologisk udvikling – vi ønsker, at vores børn og børnebørn også i fremtiden skal kunne nyde en solmoden tomat direkte fra urtepotten i drivhuset eller måske knibe et par salatblade fra trækassen på balkonen!

Fra en køkkensofa fyldt med frø til en virksomhed med Nordens bredeste frøsortiment. Vi på Nelson Garden vil give dig dyrkningsglæde – hjerteligt velkommen hos os!

Nelson Garden