MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Reconnect to nature
Krybbønne

Krybbønne

'Cogito'

Varenr.: 90202

Meget velsmagende dværggrønne franske bønne, uden tråde. Denne type, Cogito, giver en rigelig høst. Bønnerne skal serveres kogte og er velegnede til nedfrysning.

På lagerDværggrønne franske bønner af en trådløs type, Cogito, er lækre og giver en rigelig høst. De skal høstes regelmæssigt og ved den ideelle længde på ca. 12 cm og en tykkelse på 5-6 mm. Velegnede til nedfrysning og bør koges før de spises. Bønnerne trives i en fugtig, humusholdig og veldrænet jord, og de har godt af beskyttelse mod vejrliget. Det er vigtigt at forstærke planterne ved at jordforstærke de omkringliggende, samt at sørge for rigeligt med vand.
Tilstrækkeligt til
4 m
Sørg for, at jordtemperaturen er over 15 °C før såning. Det er også en fordel at skylle frøene med vand først. Vand i spire-måtten og hold jorden fugtet derefter. Det er at foretrække at dække afgrøderne med en fiberklud.
Begynd din forspiring to til tre uger før genplantning udendørs. Så et frø pr. krukke, og hold jorden fugtig. Opbevar i første omgang planterne ved høj temperatur (+25 °C). Når frøene er spiret, flyttes de til stuetemperatur.
Afstand
12 cm
Rækkeafstand
45 cm
Sådybde
3 cm
Placering
Sol