MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Reconnect to nature
Bladbede

Bladbede

Fireworks

Varenr.: 90683

Denne økologiske bladbede, Fireworks, lever helt sikkert op til sit navn! Med sine levende farver efterlader den et mægtigt indtryk. Frøene giver en rigelig høst, og afgrøderne kan dyrkes og høstes på forskellige måder alt efter dine behov og præferencer.

På lagerDenne økologiske sort, Fireworks, giver en rigelig høst af farvestrålende bladbede. Der vil gøre ethvert måltid både lækkert og smukt! Tynd ud i afgrøden efterhånden, og høst derefter enten de yderste blade et efter et eller skær hele planten to til tre centimeter over jorden. Der kommer løbende nye blade og kan høstes i løbet af efteråret. Bladbede bliver ofte dyrket som en etårig afgrøde, men betragtes faktisk som en toårig afgrøde. Jorden skal lægges op omkring planterne for at sikre en mere sikker overvintring, hvilket igen resulterer i en tidligere høst, inden planten går i blomst i løbet af det andet år. Den ideelle jord til dyrkning af bladbede er humusholdig, næringsrig og veldrænet jord.
Tilstrækkeligt til
3-4 m
Så ikke før jordtemperaturen er steget en del. Hvis man sår for tidligt, får man planter, der går i blomst i det første år. Vand spire-måtten og hold den fugtet, indtil frøene er spiret.
Afstand
12 cm
Rækkeafstand
40 cm
Sådybde
1 cm
Placering
Sol