MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Reconnect to nature
  • item.textGratis retur
  • item.textHurtig levering
  • item.textGrundlagt i 1933
Home / Tips og inspiration / Haveinspiration

18 May 2022
Tænk, at du kan dyrke dine egne taco-brød! At spise din taco-fyldning indsvøbt i icebergsalat giver en supersprød og frisk følelse til retten og desuden er det jo også et naturligt glutenfrit alternativ til tortillabrød. Hvis du ikke kan lide bønner, kan du erstatte dem med kogte linser eller 300 g af en valgfri vegetarfars. Hvis du bruger fars, lader du den stege med fra begyndelsen.

Nelson_Garden_Taco lettuce wraps_Image1.jpg

Taco i icebergskaller | 2 portioner

2 alm. løg

1 rød peberfrugt

1 spsk. paprikapulver

1 tsk spidskommen

frisk chili eller cayennepeber efter smag

2 dl majskorn

1 dl tomatpuré

2 pakker afdryppede bønner, f.eks. kidneybønner eller sorte bønner

1 dl finthakket bladpersille

rapsolie til at stege i

salt og peber

Til servering: blade af icebergsalat, tynde skiver af skalotteløg, 1 dl havrebaseret cremefraiche blandet med 2 tsk. sambal oelek

Skræl og striml løgene fint, skær peberfrugterne i stykker. Steg løg og peberfrugter i olie med salt og peber, indtil løgene er blevet bløde og har fået en flot farve. Tilsæt paprikapulver, spidskommen og chili eller cayennepeber og steg i ca. et minut. Tilsæt majs og steg i et par minutter mere. Klik tomatpuré i, rør rundt og steg i 2-3 minutter. Tilsæt bønnerne og varm dem op i et par minutter. Smag til og tilsæt ekstra krydderier efter behov. Fjern fra varmen og rør persille i.

Klik lidt af fyldningen i et blad af icebergsalat, top med skalotteløg og cremefraiche.