MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Cultivation and care_Old

Pallet collars_Old

En enkel måde at komme i gang med havedyrkning på er at samle en palleramme på sin altan eller i haven. Visse grøntsager, krydderurter og blomster behøver blot en enkelt palleramme, mens andre kræver dobbelte pallerammer, afhængigt af hvor dyb jord de gerne vil vokse i, og om det er grøntsager som vokser over eller under jorden.

Her finder du alt, hvad du har brug for til din pallerammedyrkning. Du kan dyrke i højden ved hjælp af en plantestøtte. Der findes også fleksible net, som er tilpasset pallerammer og som trækkes på, samt net der er tilpasset til pallerammebuer, hvis nettet skal hæves et stykke.

Læs mere

0 Produkter

Viser 0 produkter ud af 0

leafs_double_new.svgKom i gang med din pallerammedyrkning!

Har du dyrket i pallerammer før, eller har du lige fået dine første pallerammer? At dyrke i pallerammer er meget nemt, og her er nogle gode råd til dem, der ønsker at komme i gang!

1. Pallerammer er nemme at placere på hinanden, så start med at bygge pallerammerne op i den ønskede højde. Hvis du har din palleramme i haven, kan du placere den direkte på jorden. Men hvis det er på en terrasse eller en altan, er det en god idé at lægge et pallerammeunderlag først for at beskytte gulvet.

2. Ved at bruge en barkdug på indersiden forlænger du pallerammens levetid.

3. I bunden af pallerammen kan man lægge grovere kviste og organisk materiale som blade, kompost, gødning og andet haveaffald. Dette vil give ilt og struktur i din palleramme, og det bidrager til et øget mikroliv og giver næring til dine planter.

4.
Fyld op med næringsrig plantejord.

Tips og inspirationBrug pallerammer til forskellige formål i havenVidste du, at du også kan omdanne en palleramme til et drivhus, et bed til forspiring af spiselige planter eller sommerblomster – eller som beskyttelse for udsatte planter ved hjælp af nogle enkle bøjler?
Læs mere
Dyrkning og plejeDyrk i pallerammeAlt bliver nemmere, når du dyrker i en palleramme! Det er nemt at luge ukrudt, det er nemt at holde styr på skadeinsekterne.
Læs mere