MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Grow indoors_Old

Hydroponic plant food_Old

For at sikre god vækst i din hydroponiske dyrkning er du nødt til at tilføre næring. Næringen er ganske enkelt afgørende for, om du får succes! Vores specialnæring er en komplet løsning med alle de makro- og mikronæringsstoffer, som dine planter har brug for i en hydroponisk dyrkning.

Du kan let se, hvornår det er på tide at tilføre dine planter vand og næring. Ved hjælp af målangivelsen i proppen bliver doseringen af næringen korrekt og enkel. Efterlad en luftspalte mellem planten og vandet, så får rødderne tilstrækkelig ilt under hele processen.

Læs mere

0 Produkter

Viser 0 produkter ud af 0

Hydroponisk dyrkning med HarvyMed Harvy kan du dyrke hydroponisk uden jord og uden forkundskaber – året rundt. Det er så nemt, at alle kan finde ud af det.
Læs mere
Dyrk uden jord - en guide til hydroponiske systemerEr du træt af at bære store poser jord fra butikken til dit hjem? Med hydroponiske systemer kan du nemt dyrke dine planter ved at give dem tilstrækkeligt med vand, lys, varme og næring.
Læs mere

Hydroponik – dyrkning i vand

Hvad er hydroponik? Det betyder ganske enkelt dyrkning i vand. Når du dyrker i vand, har dine planter brug for en næringsopløsning, som du fortynder i vandbeholderen. Fordelene ved hydroponisk dyrkning er, at det er hurtigt og nemt, og hvis du har den rigtige type belysning, kan du dyrke hele året rundt. De fleste spirende frø kan dyrkes i vores hydroponiske dyrkningsboks Harvy, men vi har også et par frø, som er specielt udviklet til hydroponisk dyrkning. Vores startpakke indeholder det, du skal bruge for at komme i gang med din dyrkning, hvilket vil sige dyrkningsboks, plugholder og vækstpropper med frø og plantenæring til hydroponisk dyrkning.Læs mere