MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)
Home / Grow indoors_Old

Seeds for hydroponic cultivation_Old

Hydroponisk dyrkning er en smidig løsning til hjemmeavlere, som kun har begrænset tid og plads til at dyrke planter. Har du derimod både interesse, tid og plads, så kan du i princippet dyrke hvad som helst uden jord. Nogle sorter er dog nemmere at lykkes med end andre.

Hurtigtvoksende bladgrøntsager og krydderurter er særligt velegnede til hydroponisk dyrkning, og de har en relativt hurtig udvikling. Også lavstammede tomater og chili, som fylder mindre, fungerer udmærket.

Her finder du frø, som er specielt udviklet til dyrkning i vand. Desuden vil du blive forbavset over, hvor meget det faktisk er muligt at dyrke uden jord.

Læs mere

0 Produkter

Viser 0 produkter ud af 0

Hydroponisk dyrkning med HarvyMed Harvy kan du dyrke hydroponisk uden jord og uden forkundskaber – året rundt. Det er så nemt, at alle kan finde ud af det.
Læs mere
Dyrk uden jord - en guide til hydroponiske systemerEr du træt af at bære store poser jord fra butikken til dit hjem? Med hydroponiske systemer kan du nemt dyrke dine planter ved at give dem tilstrækkeligt med vand, lys, varme og næring.
Læs mere

Hydroponik – dyrkning i vand

Hvad er hydroponik? Det betyder ganske enkelt dyrkning i vand. Når du dyrker i vand, har dine planter brug for en næringsopløsning, som du fortynder i vandbeholderen. Fordelene ved hydroponisk dyrkning er, at det er hurtigt og nemt, og hvis du har den rigtige type belysning, kan du dyrke hele året rundt. De fleste spirende frø kan dyrkes i vores hydroponiske dyrkningsboks Harvy, men vi har også et par frø, som er specielt udviklet til hydroponisk dyrkning. Vores startpakke indeholder det, du skal bruge for at komme i gang med din dyrkning, hvilket vil sige dyrkningsboks, plugholder og vækstpropper med frø og plantenæring til hydroponisk dyrkning.Læs mere