MISSING_TRANSLATION (TOPBAR.IMPERSONATE_ACT_AS)

Reconnect to nature
Squash

Squash

'Emperol' F1

Varenr.: 91479

40 kr. (Inkl. moms)

Denne lysegrønne courgette-type, Emperol F1, er en lige så stor fryd for øjet som for smagsløgene. Kan spises frisk eller tilberedt.

På lagerSquash, zucchini eller courgette - denne elskede grøntsag har mange navne. Denne lysegrønne courgette-type, Emperol F1, er meget velsmagende. Den kan spises enten frisk som en agurk, kogt i gryderetter og lignende eller syltet. Grøntsagen skal høstes, når de har nået en længde på 15-20 cm. Bladene er store og kvæler let ukrudt. De ideelle vækstbetingelser er sol og varme, jorden skal være humusholdig, velgødet og veldrænet. Vandes rigeligt.
Tilstrækkeligt til
3-4 planter
Skal ikke sås, før jorden er over 15 °C. Vand spire-måtten før såning og hold den fugtet derefter. Det er at foretrække at dække afgrøderne med en fiberklud, indtil de begynder at spire.
Begynd forspiringen tre til fire uger før genplantning udendørs. Så et frø pr. potte i gødet jord. Opbevares varmt under spiringen, ca. 18-24 °C. Plant om i større krukker efter et par uger, og opbevar dem i et godt og lyst miljø.
Afstand
100 cm
Rækkeafstand
100 cm
Sådybde
2 cm
Placering
Sol